Arrestohen dy persona nga Shkupi

Nëpunës policorë të Stacionit Policor Qendër dhe të Njësitit të Policisë Intervenuese pranë SPB Shkup dje kanë privuar nga liria S.M. (42) dhe E.M. (20), të dy nga Shkupi.

Sip informon MPB, ata dyshohen se kanë kryer veprën penale “banditizëm”, gjatë së cilës te Z.S. (19) nga Shkupi kanë marrë të holla. Te S.M. të hollat janë gjetur dhe të njëjtat do ti kthehen pronarit.

Të dy personat janë në mbajtje në stacion policor dhe pas dokumentimit të plotë të rastit dhe në koordinim me Prokuror Publik, pas dokumentimit të plotë të rastit kundër tyre do të parashtrohet kallëzim përkatës.