Apache-t britanik stacionohen në vend, do ndihmojnë 4.500 forcat e armatosura në stërvitje

Shkup, 4 Maj – Britania e Madhe ka dërguar helikopterë sulmues Apache për t’i përkrahur forcat franceze dhe italiane që jane nën komandën britanike, në kuadër të stërvitjes më të madhe ushtarake që do të mbahet në Maqedoninë e Veriut.

Në këtë stervitje do të marin pjesë 4.500 ushtarë nga vendi ynë dhe nga vendet e lartpërmendura.

Në Maqedoni momentalisht ka edhe forca amerikane dhe njësi ushtarake nga Shqipëria.