Amber Heard nuk pagoi asnjëherë donacion të plotë për organizatën ACLU dhe Elon Musk e ndihmoi atë me afro 500 mijë euro

Kur Amber Heard dhe Johnny Depp u divorcuan, aktorja tha se po dhuronte shtatë milionë dollarë për Unionin Amerikan të Lirive Civile (ACLU) dhe Spitalin e Fëmijëve në Los Angeles.

Sipas Terence Dougherty, ACLU mori katër donacione nën emrin e Amber Heard që arrinin në 1.3 milionë dollarë (1.2 milionë euro).

“Nga këndvështrimi i ACLU, Amber do të jetë në sy të publikut”, tha Dougherty.

Megjithatë, vetëm një nga ato pagesa erdhi nga Heard. Ajo i dhuroi drejtpërdrejt 350,000 dollarë (331,000 euro) për ACLU.

Disa pagesa vinin nga Johnny Depp dhe dy fonde të tjera nga donatorët.

Musk dhuroi 500,000 dollarë (472,000 euro) për UCLU

Megjithatë, Dougherty beson se Elon Musk bëri një nga 500,000 dollarët (472,000 eurot) e ardhur nga Vanguard.

Gjatë dëshmisë së Dougherty, Musk dërgoi një e-mail duke i thënë drejtorit ekzekutiv të ACLU, Anthony Romero, se ai do të dhuronte 3.5 milionë dollarë (3.3 milionë euro) në 10 vjet.

“Amber, unë përshkrova planin tuaj për të dhuruar 3.5 milionë dollarë për ACLU gjatë 10 viteve të ardhshme pasi ju besoni shumë atë që po bënit”, shkroi Musk në një e-mail.

Gjatë procesit gjyqësor janë zbardhur detaje për zënkat dhe tensionet në çift dhe për më tepër, për tradhtitë e pretenduara të aktores.

Johnny Depp dhe avokatët e tij i kanë kërkuar Musk dhe James Franco, një tjetër aktor me të cilin kishte lidhje edhe Amber Heard, që të tregojnë mesazhet dhe e-mailet që kanë shkëmbyer me ish-gruan e tij.