Ahmeti: Asgjë nuk e cënon unitetin e BDI-së

Tetovë, 4 Tetor – Pas takimit maratonik që u zhvillua në Reçicë të Tetovë në selinë e BDI-së në mes kreut të kësaj partie dhe te të ashtuquajturit “grupi i zjarrit”. Ahmeti pas takimit në deklaratë për media tha se asgjë nuk e cënon unioitetitn e BDI-së, në BDI nuk ka as zjarr as flakë.

BDI asnjëherë nuk ka qenë dhe nuk do të jetë parti që ngulfatë zërin ndryshe që dënon dhe distancon mendimin ndryshe sepse vet e ka instaluar këtë vllerë si një nga m,ë të lartat për përparim e jetës organizatiive dhe të shoqërisë. Unë i kam pas të gjitha në konsideratë sepse me uniminanitet jam zgjedhur kryetar i BDI-së të një lëvizje të jashtëzakonshme për shqiptarët. Jam përpjekur të ruaj unitetin dhe për të mos penguar zërat ndryshe asgjë nuk ka që e cenon unitetin e BDI.