84-vjeçarja që kurrë nuk e ‘tradhtoi’ veshjen e fshatit, me të shkoi edhe në Gjermani

Është rritur me traditat e Dukagjinit.

Dhe për këtë arsye, Ajshe Ademaj nga fshati Lubovë qysh e vogël ka pëlqyer çdo detaj të veshjeve tradicionale. Ani pse 84-vjeçare, asgjë nuk mund ta bind që të mos i përdorë këto veshje.

https://www.facebook.com/watch/?v=942461813810728&t=0

Edhe kur udhëton jashtë vendit, ajo gjithmonë ka veshjen e njëjtë, gjë e cila habitë shumë persona.

Ndryshe, ajo qep edhe vetë veshjet tradicionale.