216 gjoba në Shkup, 79 për tejkalim të shpejtësisë

Shkup, 17 Prill – Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme vazhdoi me aksionet e përforcuara në trafik me çrrastë vetëm në territorin e Shkupit janë shqiptuar gjithsej 216 gjoba, prej të cilave 79 janë për tejkalim shpejtësie, 9 për vizotje pa leje dhe 7 për shoferë fillestarë.

Nga MPB njoftojnë se janë shqiptuar edhe 6 masa për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 32 për motoçiklistët, 6 për makina të paregjistruara dhe 28 për vozitje në gjendje të dehur.