122 kilogramë drogë nga Shqipëria në Stamboll, arrestohet shoferi kamionit

Një kamion i cili vinte nga Shqipëria është ndaluar dhe kontrolluar nga policia turke me dyshimet se transportohej drogë.

Pas kontrolleve të detajuara ata gjetën në kamion 122 kilogram drogë.

Autoritet turke kishin marrë informacion se do të hynte një sasi droge nga Shqipëria në Stamboll dhe menjëherë TIR-i nisi ndjekjen duke vendosur për ta ndaluar kamionin me shofer shqiptar në Takirdag.

Mësohet se shoferi shqiptar i arrestuar është identifikuar si F.F.