1 maji dhe 2 maji festë shtetërore për të gjithë qytetarët

Shkup, 28 prill – 1 maji dhe 2 maji 2022 do të jenë ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut. 1 Maji shënohet si ditë e punëtorëve, ndërsa sivjet i bie të jetë ditë e diel. Në raste të tilla, lidhet me ditën e hënë. Por ditën e hënë gjithashtu festohet edhe Fitër Bajrami, festë shtetërore në Maqedoninë e Veriut. Andaj ditën e diel dhe ditën e hënë të gjithë qytetarët janë të lirë dhe mund të festojnë.

Rreth nesh

Adresa
8 Udarna Brigada
Shkup – RMV-të, 1000

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM