Zoti të marroftë ore i pafytyrë, pushteti yt ka vrarë fëmijë e gra në Kosovë

Se Novak Gjokoviqi është i poshtër nuk ka koment. Se Novak Gjokoviqi është i pafytyrë, ajo dihet botërisht. Se Novak Gjokoviqi është nacionalist dhe përkrah krimet e luftës, dihet botërisht. Tenisti serb duhet të dënohet rëndë nga Federata e

Tenisit Ndërkombëtar dhe të përjashtohet! Po ky faqezi, përzihet në politikë dhe përkrah politikën shoveniste serbe. Zoti të marroftë ore i pafytyrë.  Ju e dini se Serbia kriminale ka vrarë fëmijë shqiptarë në vitet 1998-1999, ka dhunuar e vrarë gra shqiptare, ka vrarë pleq e plaka, ka djegur shtëpi shqiptare në Kosovës. O i pafytyrë, kërko falje!   

“Tenisti më i mirë në planet, Novak Gjokovqç, dërgoi një mesazh të fortë në Vidovdan. 

Novak postoi fotografi në profilin e tij në Instagram me të cilin dëshironte të shënonte festën e madhe serbe VIdovdan.
Në Vidovdan, ditën në të cilën u zhvillua Beteja e famshme e Kosovës në 1389, Novak publikoi një fotografi ku përshkruhej dialogu i famshëm nga filmi “Beteja e Kosovës”:

A mund ta shihni Kosovën nga këtu, Llazarin?
– Nuk mund ta shihni, por e dini se ku është.
– Ku
“A e shihni atë rrezatim në qiell?”
– I shoh.
– Epo, Kosova ka të drejtë nën atë dritë”, kështu i citon fjala mediumi serb ‘Kurir’!