Zjarri në një shtallë në Marino, digjen kafshët dhe lëndohet pronari

Më datë 23.04.2022 në orën 14.53 është raportuar se në fshatin Marino ka rënë zjarr në një dhomë ndihmëse, ku është ruajtur bari dhe zjarri është përhapur në shtallën ngjitur me dhomën ndihmëse, ku gjatë të cilit janë djegur disa kafshë shtëpiake, thuhet. Ministria e Brendshme. Zjarri është shuar nga njësitet zjarrfikëse, ndërsa në shuarjen e zjarrit ka marrë pjesë pronari i hambarit ST (66), i cili ka mbetur i lënduar.