ZEJD REXHEPI qëndroi në Rashçe të Sarajit

/

Kandidati për deputet nga koalicioni Alternativa – ASH, bartësi i njësisë zgjedhore 1, Skender Rexhepi – Zejdi, së bashku me aktivistët dhe simpatizuesit e koalicionit AAA -ASH, ka realizuar takim të përbashkët në fshatin Rashçe të komunës Saraj.

“Në këtë bashkëbisedim u fol mbi frymën fituese që po mbisundon tek koalicioni AAA – ASH. Ndryshimi po vjen më 15 korrik”, ka theksuar ai.