VMRO-DPMNE: Komisioni për Sëmundje Infektive është vendosur në detyrë të ekzekutuesit të Zaevit

/

Shkup, 19 tetor 2020

Komisioni për sëmundje infektive ka dështuar keq. Në vend që të jenë mjekë, ata e vendosin veten si politikanë. Epilogu është gati 6.000 të infektuar me Kovid-19 që nga fillimi i muajit.

Komisioni që tha se gjithçka është nën kontroll dhe e vendosi veten në pozicionin e ekzekutuesit të Zaevit dhe Filipçes, tani është një nga më fajtorët për numrin e madh të të infektuarve.

LSDM-ja politizon gjithçka. Si Komisioni për sëmundjet infektive, ashtu edhe menaxhmenti në kujdesin shëndetësor janë të politizuara, prandaj nuk bëhet asgjë gjatë gjithë verës për pajisjen e ambienteve të reja spitalore dhe kjo është arsyeja pse personeli mjekësor po ikë nga Maqedonia.

Qytetarët presin seriozitet nga Qeveria dhe Komisioni për sëmundje infektive, e jo politizim dhe mbledhje të pikave politike.

Qendra e komunikimit e VMRO-DPMNE-së