(VIDEO) Ky është “mbreti” i parave false

në kategorine Lajme/Stardust

Tashmë nuk është më sekret që shumica e parave që shihni në filma ose videoklipet muzikore janë të rreme.

Por ajo që vërtetë mund t’ju befasojë është se pjesa më e madhe e saj vjen ka vetëm një burim.

Rich Rappaport, me kompaninë e tij RJR Props filloi nëntë vjet më parë si një dyqan me shërbim të plotë, por specialiteti i tij ishte realizimi i parave të rreme, shkruan oranews.

Siç mund ta dini, marrja e parave të rreme është një përpjekje që monitorohet nga autoritetet federale, kështu që Rappaport duhet të jetë tepër i kujdesshëm për të siguruar që paratë e tija false kurrë nuk dalin në qarkullim.

Sidoqoftë, kur paratë false të tij përdoren në e videoklipet artistëve, të cilët janë shfaqur në mbi 175 filma dhe shfaqje, vlen të mendojmë se Rappaport është “mbreti” i parave false.

©MEDIAL.MK Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me /KUSHTET E PËRDORIMIT/.