Vendosen shtatë “dhi të arta” në Paris për nder të Lionel Messit

Rekordi i Lionel Messit, është shënuar në mënyrë të çuditshme.

Në nder të tij kompania e veshjeve sportive “Adidas”, ka vendosur shtatë “dhi| të arta.

Kjo si sinonim i GOAT -Great of All Time (më i miri i të gjitha kohërave).

Ka shumë debate se kush mund të jetë lojtari më i mirë i të gjitha kohërave.

Viteve të fundit beteja është zhvilluar në mes të tij dhe Cristiano Ronaldos.

Por, duke se fitorja e mbrëmshme e shtatë e “Topit të artë”, duke se i ka dhënë epërsi të konsiderueshme argjentinasit.

https://www.instagram.com/p/CW5ehJ0NYEV/?utm_source=ig_embed&ig_rid=4cd6fe62-82c0-41ce-b315-81c445a2d0f9