Vardari mbeti pa licencë për Evropë

Shkup, 25 qershor 2020 (MEDIAL) – Komisioni për licencim pranë Federatës së futbollit të Maqedonisë së Veriut, pas kompletimit të procesit të licencimit të klubeve për pjesëmarrje në garat e UEFA-s në sezonin 2020/2021, nuk i ndau licencë KF Vardar.

Licenca për pjesëmarrje në UEFA garat për klube në sezonin 2020/2021 kanë marrë: Shkupi, Shkëndija, AkadeMEDIAL Pandev, Maqedonia Gjorçe Petrov, Rabotniçki, Renova dhe Sileksi.

Përveç Vardarit, licencë nuk u është dhënë as ekipeve Bregallnica, Borec dhe Struga TrimLum. bsh/

Таг