UNT për maturantët me sukses, bursë 𝟏𝟎𝟎 për qind për studime të informatikës

Shkup, 20 gusht – Universiteti Nëna Terezë në Shkup, në profilin e saj në Facebook ka publikuar një risi për maturantët e shkëlqyeshëm që do të përzgjedhin të studiojnë pranë Fakultetit të Shkencave Informatike në Universitetin “Nënë Tereza” në Shkup gjatë vitit akademik 𝟐𝟎𝟐𝟐/𝟐𝟎𝟐𝟑 do të përfitojnë bursë 𝟏𝟎𝟎%.

“Maturantët me sukses mes notës 𝟒.𝟎𝟎-𝟒.𝟗𝟗 përfitojnë 𝟓𝟎 për qind bursë. Për informata të detajuara të interesuarit duhet të paraqiten tek 𝐙𝐲𝐫𝐚 𝐩𝐞𝐫 𝐬𝐡𝐞𝐫𝐛𝐢𝐦𝐞 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭𝐨𝐫𝐞. Këto bursa u mundësuan nga bashkëpunimi mes #UNT-së dhe #AEK.” shkruan UNT-së në profilin e saj në Facebook