Unaza e çmuar e Tottit për Noemi dhe pikëpyetjet që ndërlidhin Ilary Blasi

Dashuria mes Francesco Tottit dhe Noemi Bocchi u vulos nga një unazë e çmuar 55 karatësh që stilistja romake e luleve tregoi në Dubai, me rastin e tapetit të parë të kuq në çift me ish-futbollistin.

Siç raporton e përjavshmja “Chi”, simbolin e dashurisë e ka blerë ish-kapiteni verdhekuq në të njëjtin argjendari ku porosiste dhurata për ish-gruan e tij Ilary Blasi.

Jo vetëm kaq, sipas një dëshmie të mbledhur nga revista në fjalë, rendi i unazës daton në dhjetor të një viti më parë. Pra, më herët se data e dhënë nga Totti, i cili tha se filloi të takohej me Noemi pas Vitit të Ri”.