UEFA do ta rris buxhetin e Ligës së Kampionëve deri në 7 miliardë euro

UEFA është duke hartuar planin për rritjen e buxhetit të Ligës së Kampionëve.

Klubet evropiane, ka kohë që kanë shprehur pakënaqësinë me fitimet e ulta që kanë pasur nga pjesëmarrja në këtë garë, rrjedhimisht kjo pakënaqësi ka quar në themelimin e Ligës së Evropës.

Megjithatë, RMC dhe Bloomberg raportojnë se UEFA është duke kërkuar investitorë për të rritur buxhetin e Ligës së Kampionëve në 4.5 miliardë euro.

Mirëpo, që mund të shkojë deri në 7 miliardë.