Tri rrugë në kryeqytet sot do të jenë të mbyllura për shkak të punimeve

Sipas njoftimit të komunës, mbyllja e këtyre rrugëve do të ndodh pasi do të përfundohet shtresa e fundit e asfaltit.

Po ashtu komuna njofton se rrugët do të jenë të mbyllura nga ora 7:30 deri të premten, më 23 tetor, në orën 18:00.

“Komuna ka lutur qytetarët që qarkullimin ta planifikojnë duke u bazuar në këtë njoftim dhe që gjatë kësaj kohe të i shfrytëzojnë rrugët alternative”, thuhet në njoftim. /Lajmi.net/