Tjetër goditje për futbollin

Tjetër goditje për futbollin.

Klubi i La Ligas spanjolle Athletic Bilbao ka njoftuar për gjashtë raste pozitive me koronavirus.

Klubi bask ka njoftuar se para fillimit të fazës parasezonale janë testuar gjithë lojtarët, stafi i trajnerëve dhe stafi i skuadrës së parë, si me anë të testeve PCR ashtu edhe serologjike.