Tirana dhe Kukësi gati të japin “ndihmën” e tyre

Tirana dhe Kukësi gati të japin “ndihmën” e tyre, ja mundësia e Skënderbeut për të kapur… Europën

Vendi i tretë mund të mos jetë mundësia e vetme e Skënderbeut për të kapur zonën europiane.

Në rast se Tirana ose Kukësi fitojnë Kupën e Shqipërisë, atëherë në Ligën e Europës shkon vendi i katërt.

Ky pozicion për momentin do t’i shërbente Skënderbeut për të shlyer një vit dënim (tri të shlyer deri tani) nga 10 vite që ka dhënë UEFA për korçarët.