TikTok zbulon se çfarë video heq, me 49 milion postime të grumbulluara në gjysmën e dytë të vitit 2019

TikTok ka hequr mbi 49 milion video në gjashtë muajt e fundit, sipas raportit të saj të transparencës, transmeton lajmi.net.

Gjatë gjysmës së dytë të vitit, kompania hoqi 49,247,689 video globale, më pak se 1% të të gjitha videove të ngarkuara nga përdoruesit e saj, për shkelje të Udhëzimeve të Komunitetit të Kompanisë dhe Kushteve të Shërbimit.

Në dhjetor, mbi një çerek e videos u hodhën poshtë për lakuriqësi dhe akte seksuale të të rriturve.

Pak nën një çerek të videos u hoqën për “përshkrimin e sjelljeve të dëmshme, të rrezikshme ose të paligjshme nga të miturit” i cili mund të përfshijë përdorimin e drogës duke përfshirë alkoolin, si dhe çështje më serioze që kërkojnë ndërhyrje nga zbatimi i ligjit.

Nga videot përfundimtare, 8.6 për qind u hoqën për përmbajtje grafike, tre për qind u hoqën për ngacmim dhe nën një përqind u hoqën për gjuhën e urrejtjes.

Shumica e videove të hequra erdhën nga India, me mbi 16 milion të hequr. /Lajmi.net/