THAÇI: Unë më mirë se çdonjëri e njoh sistemin

/

Kryetari i PDSH-së Menduh Thaçi bashkë me kandidatin për deputet Zemri Asani vizituan fshatin Urviç, Novosellë, Rakovec, Zherovjan dhe Siniçan.

“Unë më mirë se çdonjëri e njoh sistemin. Nuk do të munden të më manipulojnë apo mashtrojnë. Ne duhet të përkujdesemi vetë për gjendjen tonë. 30 ditët e para do të luftoj me këtë pandemi që njerëzit tonë të jenë të mbrojtur duke krijuar instrumente që do t’i ndalin në ndihmë shëndetit tonë. Pas kësaj, do të luftoj që të zbus pasojat e pandemisë nga bizneset e vogla e deri te ata më të mëdha, familjet që s’kanë të ardhura dhe te punësuar. Dëmet e shkaktuara nga pandemia do t’ju kompenzohen”, tha Thaçi.