KURIR: Edhe një gënjeshtër tjetër e ZAEV-it: Premtoi mos ndryshimin e emrit dhe mospranimin e dygjuhësisë! Sot ZAEV përsëri “premton” se nuk do të kemi një KRYEMINISTËR SHQIPTAR