Tha se më mirë të infektohet nga koronavirusi, se sa të mos bëj seks: E pëson keq serbi 71 vjeçar

Një burrë 73-vjeçar që tha se më mirë do të vdiste nga COVID-19 sesa të mos ketë seks të mirë për tre muaj, ka rezultuar pozitiv për koronavirus.

Ndërsa koronavirusi u përhap në të gjithë globin, njerëzve u kërkohej të qëndrojnë brenda, të mbajnë distancën e tyre nga të tjerët dhe të shmangin kontaktin fizik me ata që janë jashtë familjes së tyre.

Artisti, Ojdanic, i cili njihet më mirë me emrin e tij skenik Era, dhe kur shpërthimi i koronavirusit u godit në mars ai e bëri të qartë se ai nuk do ta linte dashurinë anash.

Ojdanic ndau një fotografi të vetes, të veshur me një maskë për fytyrën në internet dhe shkroi: “Më mirë të vdesësh nga koronavirusi (COVID-19) sesa të mos bësh seks të mirë në tre muaj.”

Është e paqartë nëse 73-vjeçari me të vërtetë rrezikoi të merrte koronavirusin në mënyrë që të plotësonte dëshirat e tij seksuale, por ditët e fundit ai zbuloi se ai ka testuar pozitiv për sëmundjen.

Diagnoza e tij erdhi pasi një nga gjashtë fëmijët e tij u pranua në spital për 15 ditë me COVID-19, dhe Ojdanic beson se ai kontraktoi koronavirus nga djali i tij pasi ata morën pjesë në një festë në një hotel së bashku.

Duke diskutuar situatën e tij, këngëtari tha:

‘’ Unë jam në Spitalin Dragisha Mishovic, është e vërtetë që kam virus, por ndihem mirë. Nuk kam asnjë simptomë, nuk jam në siklet dhe nuk po kollitem ose teshtitem. Kam pasur temperaturë të lartë për dy ditët e fundit, por tani ndihem mirë.