Tesla Model Y: Konsumatorët raportojnë defekte masive

Siç është raportuar nga Electrek, ka pasur probleme me panelet dhe shumë defekte tjera në këtë makinë.

Për disa klientë, ulëset e pasme gjithashtu nuk ishin bashkangjitur siç duhet.

Një listë kontrolli në forumin Teslamotorsclub përfshin 33 pika që klientët duhet të kontrollojnë gjatë marrjes së automjetit para se të merrnin Modelin Y në shtëpi. Po ashtu kjo makinë kishte probleme me dritaret e saj, transmeton Telegrafi.

Ende nuk dihet nëse Evropa do të marrë një version të automjetit të importuar nga SHBA, apo do të presë derisa fabrika e madhe e Tesla-s të hyjë në veprim.