iPhone 13 i Apple u shfaq në një nga episodet e një seriali komik

Modeli i prerë i iPhone 13 5G me një aparat fotografik selfie u shfaq në një nga episodet e serisë komike të njohur “Ted Lasso”.

Gjegjësisht, disa përdorues të Twitter vunë re se në episodin e gjashtë të sezonit të dytë të serisë së përmendur, iPhone 13 5G shfaqet dy herë, me një aparat fotografik selfie.

Apple pritet të lëvizë përbërësit e Face ID poshtë ekranit së bashku me kamerën e përparme FaceTime në një moment.

Kujtojmë se iPhone 13 pritet të prezantohet në shtator, ku do të jenë 4 modele, iPhone 13, 13 Mini, 13 Pro dhe 13 Pro Max.