Të premten Kuvendi mban dy seanca

Në orën 10:00 pritet të jetë vazhdimi i seancës së kaluar me votimin e disa pikave për të cilat nuk ka pasur kourum në vendimmarrje, në mesin të cilave është edhe Projektligjit për Mbrojtjen e Vlerave të Luftës së UÇK-së.

Ndërsa prej orës 11:00 pritet të mbahet seanca e re plenare në të cilën do të shqyrtohen disa projektligje dhe marrëveshje ndërkombëtare.

Kështu ka vendosur kryesia e Kuvendit të Kosovës në mbledhjen e sotme. /Lajmi.net/