Të gërditshme, seancat në Parlament!

Sa të pështirë dhe neveritshëm, deputetët në Kuvend. Deputeti “mashkull“, se burrë s’mundë t’i themi, një deputeti që i vërsulet Kryatares së Parlamentit grua, nënë dhe bashkëshorte.

1. Vetëm ‘burrecat’ i’u vësulen grave.

2. Deputet MUJSHAR, nëse i respektoni të tjerët, tregoni edukatën prindërore.

3. Fat i keq, prindërit s’mund t’i zgjedhim.

4. Deputet i ngrefosur dhe kapardisur, respekti ndaj tjetrit, tregon respekt për veten tuaj.

4. Parlamenti i Republikës, me deputet të pështirë dhe neveritshëm.

5. Deputet MUJSHAR të ngrefosur, ne qytetarët e Republikës, i’u kemi votuar ju, që ju të votoni ligje në Parlament.

6. Deputet MUJSHAR të kapardisur Parlamenti, s’është arenë për qërimin e hesapeve, aq më pakë vërsulje, ndaj një gruaje, nëne dhe bashkëshorte.

‘Deputet MUJSHAR, politika s’është bisnes, është, veprimtari serioze, qytetarët s’do harrojnë dhe besoj, deputet MUJSHAR, s’do votojnë’!…..