Stafi i infektives larg familjeve për katër muaj

Që nga 13 Marsi kur u konfirmua rasti i parë me koronavirus në Kosovë, personeli i Klinikës Infektive pjesën dërmuese të kohës e kanë kaluar në përballjen me pandeminë.

Por duke i dal në ndihmë të infektuarve, ata shumë rrallë kanë takuar familjarët e tyre.

Kjo pasi ekspozimi ndaj Covid-19 është i theksuar edhe brenda Qendres Klinike dhe Universitare të Kosovës.