Lamtumira e Messit, vjen edhe mesazhi prekës i liderit të Barcelonës

Ngadalë, edhe skuadra e Barcelonës ka filluar të llogarisë dhe të kuptojë se lamtumira e Leo Messit tani është një realitet.

Ky është mesazhi përshëndetës nga Sergio Busquets: Unë jam ende duke u përpjekur të asimiloj gjithçka, duke e ditur tashmë se sa e vështirë do të jetë.

Unë vetëm mund të falënderoj për atë që ke bërë për klubin dhe për ata si unë që të kanë shoqëruar gjatë viteve. Erdhe si fëmijë dhe largohesh si lojtari më i mirë në histori, pasi e ngrite klubin në nivelin që meriton dhe shkruate histori si individualisht ashtu edhe kolektivisht. Unë gjithmonë do të jem në gjendje të them se kam luajtur dhe ndava shumë momente me ty, më të bukurat dhe unë pata fatin të rritem dhe të argëtohem pranë teje për 13 sezone. Por përveç gjithë kësaj do të mbetet personi dhe miqësia që kemi, do të më mungosh shumë. Mund të të uroj vetëm të mirën ty dhe familjes tënde sepse e meriton, do të më mungosh.