Sot fillon dezinsektimi hapësinor në Komunën e Kamenicës

Komuna e Kamenicës njofton të gjithë qytetarët se në bashkëpunim me operatorin ekonomik, sot duke filluar nga ora 20:00 do të fillojë dezinsektimin hapësinor në fshatrat e komunës.

Dezinsektimi i hapësirave në qytet do të bëhet nga ora 22:30.

Luten qytetarët që t’i mbyllin dritaret. Po ashtu orari mund të ndryshojë nëse ka erëra të forta dhe reshje shiu, mirëpo do të jeni të informuar për çdo ndryshim.