Skandaloze/ Hoti karrotën për stafin shkopin për qytetarët, përse ligji antiCOVID nuk zbatohet për të gjithë njësojë

Hoti ka publikuar një fotografi të stafit të tij, të cilët shihen ngjit më njëri-tjetrin, aty as nuk respektohet distanca e as nuk i kanë të vendosura maskat. Përkundër që maska është obligative në institucionet të mbyllura.

Hoti ka marr kritika të shumta nga qytetarët pas publikimit të kësaj fotografie, të cilët kanë shprehur indinjatën për mos vënie të maskave dhe mosrespektim të distancës sociale nga stafi i vetë kreut të ekzekutivit. /Lajmi.net/