“Shtetësia”, Aziri: Presim harmonizimin e qëndrimeve

/

Takimi midis kryeministrit, Zoran Zaev, dhe krerëve të opozitës shqiptare për zhbllokimin e kuvendit pritet të realizohet në fillim të javës që vjen. Ndërkohë, nga ASH-Alternativa këmbëngulin në arritjen e një marrëveshje me pushtetin lidhur me propozim-ligjin për shtetësi.

Elmi Aziri nga ky koalicion tha se nuk do të ketë zhbllokim të kuvendit derisa nuk do të ketë gatishmëri nga institucionet që t’u përgjigjen nevojave të qytetarëve.

“Jemi në pritje faktikisht edhe të takimit që të ndodhë këtë javë që ti shohim pozicionet dhe argumentet e reja të tyre ndërsa ne edhe atë ditë edhe kur do të ndodhë takim jemi të argumentuar me të gjitha propozimet që i kemi në propozim ligjin për ndryshimin, pra ne jemi të gatshëm për debat, jemi të gatshëm që t’i dëgjojmë argumentet. Vazhdojmë me bllokimin e parlamentit derisa nuk shohim gatishmëri nga institucionet që tu përgjigjen nevojave të qytetarëve.”,- deklaroi Elmi Aziri nga ASH-AAA.