Shqipëria U17, grumbullim 4-ditor

Shqipëria U17, grumbullim 4-ditor.

Ekipet e moshave të Shqipërisë kanë nisur grumbullimin. Shqipëria U17 u grumbullua sot dhe do të jetë nën urdhërat e trajnerit Elvin Beqiri për 4 ditë (14-17 korrik 2020).

Ndër 24 lojtarëet e grumbulluar, shumica vijnë prej futbollit vendas, por ka përbërje nga akademitë apo skuadra të futbollit të huaj.

Image

Gjatë kësaj periudhe, Shqipëria U17 do të kryejë dy teste miqësore me Vllazninë U17 dhe Shënkollin U17.