Shqetësimet e ngritura mbi privatësinë që tregojnë në Twitter

Uebfaqja, e cila kërkon nga përdoruesit të regjistrohen me llogarinë e tyre në Twitter, lejon njerëzit të shohin historinë e tyre vijuese dhe të ndjekësve, sa kohë ka kaluar një përdorues në Twitter dhe sa aktivë janë në Twitter, transmeton lajmi.net

Përdoruesit kanë postuar imazhe të llogarive të tyre më të ndërvepruara, të siguruara nga Twopcharts, në Twitter.

Për më tepër, Twopcharts nuk ka kushte lehtësisht të arritshme ose politika në faqen e saj të internetit. Twopcharts ofron statistika dhe të dhëna se si njerëzit kanë përdorur llogaritë e tyre në Twitter.

Ai gjithashtu lejon përdoruesit të marrin informacione rreth llogarive të tjera në Twitter. /Lajmi.net/