Shpërthim në furrën familjare të zëvendëskryetarit të VMRO-DPMNE, Vlado Misajlovski

Shkup, 21 qershor 2020 (MEDIAL) – Zëvendëskryetari i VMRO-DPMNE, Vlado Misajlovski në fejsbuk njoftoi se sot në mëngjes rreth orës 3 është “hedhur mjet shpërthyes” në dyqanin në Shkup në lagjen Gjorçe Petrov, që familja e tij punon me dekada, dhe është shkaktuar dëm material.

“Faleminderit Zotit nuk ka viktima njerëzore apo ndonjë të lënduar. Tradita e piromanisë po vazhdon në mënyrë të veçantë pasi paraprakisht gjatë vitit 2017 shpërtheu zjarr në shtëpinë time. Nuk do të hyj në atë si dhe çfarë, kush është dhe çfarë është porosia. Mesazhi që më dërgojnë para fillimit të fushatës është shkruar vete, por përgjigjja është se nuk do të më ndryshoni mendimin dhe as do të më trembëni! Nuk ka nevojë për nervozë, ndryshimet janë të pandalshme. Maqedonia është shtëpia ime, dhe unë nuk heq dorë nga ajo dhe një motiv i madh plus për t’i ndryshuar gjërat. Dhe në fund do të shtoj, Maqedonia do të fitojë !, thuhet në postimin e Misajlovskit në Fejsbuk, në të cilën i bashkëngjitet një video.

MPB konfirmoi se sot në orën 03:40 është denoncuar se në rrugën “Gjorçe Petrov” del tym nga një furrë pronë e M.B (62), ndërsa paraprakisht u dëgjua shpërthim. sn/

Од власта велат “можеме” , дека сме на “прав пат”, и дека било ” нормално”, но на терен се е поинаку. Околу 3 часот наутро во малата продавница на главната улица во Ѓорче Петров која што моето семејство ја работи со децении, фрлена е експлозивна направа и причинета е материјална штета. Фала му на Бога нема човечки жртви ниту некој е повреден. На свовиден начин се продолжува пироманската традиција откако претходно во текот на изборите 2017та година имаше пожар во мојот дом. Нема да навлегувам што и како, кој е и каква е нарачката. Пораката која ја праќаат до мене пред стартот на кампањата сама си се испишува, ама одговорот е дека нема да ме поколебате, ниту исплашите! Нема потреба од нервоза, промените се незапирливи. Македонија е мојот дом, и јас од него не се откажувам и огромен мотив плус да се сменат работите. И да на крај ќе додадам, Македонија ќе победи!

Posted by Vlado Misajlovski on Недела, 21 јуни 2020