Auron Deva nga Gjakova fitues i Grand Prix në Ohër

Ne edicionin e 21 te festivalit nderkomberar muzikor per te rinnje qe tradicionalisht mbahet ne Oher , fituesi i Grand Prix ishte i riu nga Gjakova Republika e Kosoves Auron Deva.

Juria nderiombetare perbehej nga Malta, Rumania, Turqia , Maqedonia, Anglia dhe Kosova te cilet unanimisht votuan perfaqesuesin kosovar.

Perfaqesuese e Anglise ishte shqiptarja Edita Krasniqi, aktiviste dhe producente shume e njohur si ne Angli poashtu edhe ne boten shqiptare e cila per fitoren e Kosoves u shpreh shume e lumtur duke thene se artistet kosovare ka kohe qe po rembejne cmime nderkombetare.

Aktiviteti i rradhe i Edites eshte X Talent te cilin per tre vite me rradhe po e organizon ne Londer si producente kryesore.