Shkup, edhe dy mësuese pozitive me Kovid-19

Dy mësuese të Shkupit, të cilat kanë zhvilluar mësim me prani fizike kanë rezultuar pozitiv në Kovid-19.

Bëhet fjalë për një mësuese të gjuhës angleze në shkollën fillore “Vllado Tasevski” në Karposh dhe një tjetër mësues në “Dimitar Milladinov” në Qendër.

Nga Komuna e Karposhit kanë njoftuar se mësuesja është izoluar nga dita e mërkurë, ndërkaq rezultatet e testit pozitiv i ka marrë ditën e enjte.

Nga dita e enjte në punë nuk ka shkuar as mësuesi në komunën e Qendrës.

Deri tash, në izolim janë 50 filloristë dhe 10 mësues.