Shkoda publikon skicën e modelit të ri

Modeli i parë Shkoda bazuar në modelin VW Group përshkruan makinën si “përparimtare, ekspresive dhe dinamike”.

Bëhet fjalë për një crossover të rehatshëm, i gjatë 4,648 mm, i gjerë 1.877 mm dhe i lartë 1.618 mm, ndërsa rrota e makinës është 2.765 mm.

Versioni i Shkoda Enyaq iV do të ketë një motor të pasmë dhe do të pajiset me një bateri 62 kWh, e cila do të jetë e mjaftueshme për të mbuluar deri në 390 km.

Motori elektrik është gjithashtu i vendosur në pjesën e pasme dhe drejton boshtin e pasmë të automjetit. /KP