Shkaku i gjoksit e la sportin, arsyeja iu çmend

Gjoksi dhjetë kilogramësh bën që sportistja të pensionohet!

“E kisha të vështirë ta bëja punën time”, kështu ka thënë LIndsey Pelas.

Lindsey Pelas, një vajzë tërheqëse e “Playboy”-t, e cila gjithashtu është e njohur në qarqet sportive në UFC, kohëve të fundit ka zhgënjyer tifozët.

Lindsey ka vendosur të tërhiqet nga kafazi dhe ajo ka pasur dy arsye të forta për këtë vendim.

ImagePubliku ka dashur ta shikojë atë në kafaz kryesisht shkaku i gjoksit të madh, por që tashmë gjoksi ia ka shkaktuar një problem të madh.