Sherr në parlament mes deputetëve të opozitës Gjoni dhe Valteri

Ka vazhduar mes debatesh seanca e sotme plenare.

Në sallë ka pasur një përplasje që për pak sa nuk arriti në dhunë fizike mes deputetëve të opozitës Ralf Gjoni dhe Halit Valteri.10

Valteri u ngrit nga karrigia për të sulmuar Gjonin, por është dashur ndërhyrja e deputetëve të tjerë për të “shuar” sherrin.

Më pas Valteri u ngrit dhe mori fjalën në foltore.