Shërbimi Korrektues: Pranohen 12 persona, lirohen dhjetë të tjerë

Shërbimi Korrektues i Kosovës ka publikuar statistikat e 24 orëve të fundit në këtë qendër.

Brenda 24 orëve të fundit në këtë qendër janë pranuar 12 persona të ri.

Kurse, të liruar gjatë periudhës së njëjtë janë dhjetë persona.

Ndërsa, numri i të dënuarve dhe atyre që qëndrojnë në paraburgim është më i lartë.

Image