Shembje dheu dhe gurësh në Orllan

Shembje dheu dhe gurësh në Orllan

 

Shembje dheu dhe gurësh janë regjistruar mesditën e sotme në rrugën Orllan-Batllavë.

Qarkullimi i automjeteve në këtë rrugë mund të bëhet, porse kërkohet kujdes i shtuar pasi që në disa pjesë ka shembje të dheut dhe gurëve.

Të reshurat e shiut kanë bërë në disa zona të ketë edhe vërshime.