Shekerinska në shqyrtimin e punimeve ndërtimore në Shtëpinë e oficerëve në Manastir

Shkup, 24 qershor 2020 (MEDIAL) – Zëvendëskryeministrja dhe ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Shekerinska sot do ta vizitojë Komunën e Manastirit.

Është paraparë Shekerinska të bëjë shqyrtimin e punimeve ndërtimore në Shtëpinë e oficerëve në Manastir, kumtoi Ministria e Mbrojtjes. shk/