Rreth 800 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

/

Gjatë 24 orëve të kaluara, në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 796 shkelje lidhur me masën për mosmbajtje të mbrojtjes personale, informoi Ministria e Punëve të Brendshme.

Nga atje u bëjnë apel qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim të parandalimit dhe mospërhapjes së koronavirusit.