Rinia e Shkupit nis fushatën “UNË BESOJ” në kryeministrin shqiptar, pas fushatës PSE JO (FOTO)

Pas fushatës Pse Jo, rinia e Shkupit beson në kryeministrin e parë shqiptar ide kjo e liderit të BDI-së Ali Ahmeti.

“Unë besoj” është sllogani që i jep mbështetje të madhe Ali Ahmetit për kryeministrin shqiptarë dhe që ka mbuluar rrugët e Shkupit.

Ndryshe nesër nga Prespa BDI dhe Ali Ahmeti pritet të shpalosin edhe emrin e kandidatit për kryeministrin e parë shqiptar për zgjedhjet e 15 korrikut.