Rikthimi i notarëve të kombëtares së Kosovës në pishinë pas pandemisë

Rikthimi i notarëve të kombëtares së Kosovës në pishinë pas pandemisë.

Sot me 28 qershor sportistët e kombëtares së Kosovës të grupmoshave kanë udhëtuar ne qytetin e Durresit për të filluar përgatitjet e rikthimit të formës sportive pas pandemisë.

“Sot u mbajt stërvitja e parë në pishinen moderne me dimensione Olimpike “TAQ DAFA”, morën pjesë 42 sportistë të grupmoshave te ndryshme.

Stafi përcjellës i notuesve po bën më të mirën që sportistët ti ndjekin rregullat dhe masat mbrojtëse të Covid-19 dhe gjithashtu të japin më të mirën për përgatitjet e tyre”m njofton Astrit Haliti, sekretar i përgjithshëm i Federatës së Notit të Kosvës.