Rikthehet në Shtëpinë e Bardhë këshilltarja që “mori më qafë” Donald Trump

Të enjten ajo u fotografua t’i bashkohej stafit të presidentit.

Hope udhëtoi me Trump për një fushatë dy ditore të tij në Karolinën e Veriut dhe Florida.

Por, edhe pse vetëm pak kohë më parë ajo u infektua me Covid dhe infektoi edhe Trump, Hick u fotografua duke mos mbajtur maskë.

Natyrisht që as Trump nuk mbante maskë, dhe kështu që me sa duket ajo ndjek shembullin e shefit të vet.