REK furnizon me energji elektrike 190 kilogram nga sektori privat bartës të jetës ekonomike në shtet

Shkup, 27 nëntor – Furnizuesi me energji elektrike REK (Reneweble Energy Supply), i vetmi në treg ofron çmime fikse të energjisë elektrike, si dhe çmime më të ulëta të bursës për kompanitë vendore dhe të huaja në vend.

REK,  kompani pjesë e grupacioneve Central Invest dhe Ferro Invest, për momentin furnizon rreth 190 kompani ekskluzivisht nga sektori privat, të cilat janë ndër bartësit kryesorë të jetës ekonomike të shtetit.

Lista referuese e REK, siç kumtuan nga Fero Invest, përmban kompani nga telekomunikimet, industria ushqimore, industria e metaleve, investimet e huaja në zonat e lira ekonomike, kompani nga sektori i shërbimeve, sektori bankar etj.

Klientët REK mund të konfirmojnë se kompania për furnizimin me energji elektrike Renewable Energy Supply është etike, e besueshme, e përgjegjshme, proaktive dhe ka për qëllim mbrojtjen e interesave të konsumatorit gjatë gjithë periudhës së bashkëpunimit, gjë që është jashtëzakonisht e rëndësishme në kushtet e zhvillimeve të paparashikueshme të çmimeve. energji elektrike që mund të ndikojë dukshëm në stabilitetin e kompanive, informojnë nga Fero Invest.